Werken bij Max&bien? Bekijk onze vacatures

Wij vinden
het (kaas)wiel
opnieuw uit!

Wij zijn vastberaden om plantaardige kaas een vaste plek op jouw borrelplank te geven. Max&Bien belooft om voortdurend het (kaas)wiel opnieuw uit te vinden. Om zo de grenzen te verleggen en alternatieven te creëren die er eerder niet waren.

 

Culinair

Smaak staat bij ons voorop, daarvoor zoeken we altijd de beste ingrediënten. Want proeft iets ontzettend lekker? Dan bereiken we meer mensen en maken we meer impact.

Duurzaam

We streven voortdurend naar het verduurzamen van onze kaasjes. Zo zijn we onlangs overgestapt op lokale ingrediënten, waardoor er nu sprake is van minder CO2 uitstoot, minder watergebruik en verlenging van de houdbaarheid om voedselverspilling tegen te gaan. En het allerbelangrijkste? Onze vegan kaasjes zijn nu nog fijner en smeuïger!

Voedzaam

We blijven onze voedingswaarden verbeteren om ervoor te zorgen dat onze kazen méér dan alleen lekker zijn. Zo hebben we aan alle smaken vitamine B12 toegevoegd voor extra voedingswaarde. Deze vitamine ontbreekt binnen een volledig plantaardig voedingspatroon.

Wij geloven dat smaak, duurzaamheid en voedzaamheid hand in hand gaan. Alleen als het goed voor jou én de wereld is (en ontzettend smaakvol), spreken we van een écht duurzame oplossing. En daar gaan we voor!

Vernieuwend:
Het eerste
Goudse Kaaswiel

Dat lees je goed! Wij lanceerden in 2021 het allereerste vegan kaaswiel ter wereld. Een revolutie in de traditionele kaaswereld; het is een eerbetoon aan onze voorouders en het Nederlands erfgoed, vertaald naar een futureproof product om je vingers bij af te likken. Elk vegan kaasje van Max&Bien is een ‘Gouda- stijl’ kaaswiel en dat is dus hartstikke bijzonder: het is dé plantaardige variant van een heel, rond kaasje.